Elemente decorative pentru fatada


Executarea lucrarilor de fatada este una dintre ultimele etape in construirea unei case. Fatada este imaginea casei pe care o proiecteaza arhitectorul, staruindu-se sa realizeze in practica ideile beneficiarului, reiesind din materialele existente care permit realizarea acestor idei. Activitatea de producere
a elementelor decorative pentru fatada din seria IZODECOR a aparut din dorinta companiei noastre de a introduce pe piata constructiilor din tara materiale si solutii inovative necesare pentru executarea fatadelor. Reiesind din preocuparea persoanelor fizice, a agentilor economici de a personaliza si a moderniza fatadele exterioare atit a cladirilor noi cit si a celor vechi, compania noastra a ajuns la concluzia de a deversifica activitatea de baza. Obiectivul nostru este de a fi partenerul clientului final prin satisfacerea nevoilor lui, de a personaliza si a da o valoare deosebita casei sale.
Proprietatile materialelor traditionale utilizate pentr executarea elementelor decorative pentru fatada impun proiectantilor multe limite. Betonul si piatra naturala au o greutate mare si dau o sarcina suplimentara asupra peretilor de baza a casei, ingreunind intreaga constructie, solicitind cheltuieli suplimentare pentru instalare si termeni de executare mai indelungati. Solutia acestor probleme este folosirea elementelor decorative din polistiren cu strat de protectie.

Utilizarea elemenelor decorative IZODECOR deschide noi orizonturi in fata proiectantilor si le da mai multe posibilitati in lucrul lor de proiectare a fatadelor. Corniere in jurul geamului, pervazuri sub geam, coloane si pilastre, briuri despartitoare, arcurile si pietrele de bolta - toate aceste elemente instalate corect vor da un aspect deosebit si o valoare aparte casei Dumneavoastra pentru multi ani inainte.

Mai jos enumaram o serie de a avantaje ale elemntelor decorative IZODECOR utilizate pentru executarea lucrarilor de fatada:
» Greutatea scazuta si termeni scurti de instalare
» Termeni redusi de fabricare a elementelor
» Rezistenta inalta la actiunea factorilor mediului inconjurator
» Efectul de termoizolare
» Posibilitatea de revopsire
» Multitudinea de modele, combinaţii decorative, culori si texturi
» Livrabile in forme gata finisate, trebuie doar acoperite cu grund si vopsea
» Nu afecteaza structura si rezistenta cladirii


 

IZOTECA