Termoizolarea şi decorarea faţadelor


Încăperea  în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, trebuie să corespundă celor mai bune condiţii de viaţă în orice moment al anului.
Soluţia ideală pentru a menţine confortul în locuinţe  este termoizolarea pereţilor exteriori.
Sarcina pusă în faţa companiilor de construcţii, este că această clădire să asigure un nivel stabil de temperatură şi umiditate, nivel ridicat de izolare fonică, reducerea costurilor de încălzire şi aspect plăcut.Indiferent de stilul arhitectural al faţadei dvs. - un stil victorian de lux,sau unul maiestuos ca al unui castel,sau un stil deosebit high-tech - este necesar  ca acesta să corespundă normele menţionate anterior.Una dintre cerinţele majore puse în faţa constructorilor este aceea  ca prin efectuarea termoizolării pereţilor exteriori să reducă costul de încălzirea caselor.
Practica arată că aproximativ 40% din caldura încăperii  se pierde prin peretele exterior.În consecinţă,izolarea termică a pereţilor exteriori e mai mult ca niciodată un subiect actual, atât pentru clădirile noi cît  şi  pentru cele vechi.Compania noastra are o vastă experienţă în efectuarea lucrărilor de termoizolare a clădirilor cu spuma poliuritanică şi vată minerală.
În multe cazuri, anume paleta vastă de culori a tencuialilor decorative este  deciziv pentru ca lucrările de termoizolare să fie efectuate prin utilizarea sistemului "tencuieli umede".În final,alegînd corect sistemul de termoizolare şi încredinţînd lucrările de construcţie profesioniştilor, puteţi obţine o serie de avantaje:
Confort – încălzind casa, obţineţi o temperatură optimă în casă, în orice moment al anului
Economie - încălzind casa, puteţi reduce costurile de încălzire.Banii investiţi îi veţi recupera în termen de 3-5 ani.
Un aspect estetic al casei – multitudinea de culori si texturi, vă poate oferi casei dumneavoastră un aspect unic.
Calitate - munca noastra este fiabilă(sigură în exploatare) testată în timp şi experienţă.

 

 

IZOTECA